zondag 2 januari 2011

AppEvent editie 2011 is gestart

AppEvent, de site die elke dag een gratis app voor de iPhone/iPod Touch of iPad van Apple weggeeft t/m 31 januari 2011 is gisternacht inmiddels alweer begonnen.



Als opwarmertje werd er al op 31 december 2010 een gratis app, genaamd Lampie weggegeven. Hiermee kan de ledflitser van de iPhone 4 als zaklamp gebruikt worden. Kijk hier voor meer informatie.


De gratis app, die op 1 januari 2011 is weggegeven is Touch Rummy HD voor de iPad.  Het is een kaartspel gemaakt door de Nederlandse ontwikkelaar Alwin Troost. Voor meer informatie kun je in dit bericht kijken.


Vandaag, op 2 januari is de iPhone/iPod Touch app SOS Peguin aan de beurt. Een eenvoudig logisch denkspelletje. Zie voor meer info deze blogpost.

Voor de apps die op de resterende dagen van de maand januari gratis aangeboden worden, zul je de site zelf elke dag in de gaten moeten houden, of je moet je abonneren op de rss feed of de nieuwsbrief. Het is nogal veel werk om elke dag de aangeboden app helemaal uit te lichten. iPhoneClub doet dit overigens wel elke dag.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten